Groepsmenu

Voor grotere gezelschappen (vanaf 10 personen) serveren wij diverse met zorg samengestelde menu’s. Met eventuele vegetariërs, allergieën en diëten houden wij graag rekening, wel dienen wij dit op voorhand te vernemen.


VOOR | STARTERS

Carpaccio van Black Angus met Pecorino, kappertjes en pesto dressing

Beef carpaccio with Pecorino, capers and pesto dressing

Of/Or

Garnalen met knoflook, chiliboter, bier en geroosterd brood

Prawns with garlic, chillibutter, beer and roasted bread

Of/Or

Geroosterde tomatensoep (v)

Roasted tomato soup (v)


HOOFD | MAIN
van de houtskoolgrill


Black Angus steak 

Black Angus beef steak of the charcoal grill with fries

Of/Or

Hele Dorade met citrusvrucht, venkel en witlof

Whole Sea Bream filled with citrus fruit, fennel and chicory

Of/Or

Gegrilde steak van gekruide bloemkool met tzatziki

Spiced grilled cauliflower steak with tzatziki


NA | DESSERTS

Chocoladetruffeltaart met vanilleijs

Chocolate truffle tart with vanilla ice cream

Of/Or

Kaas selectie van Ed Boele met noten-vijgenbrood en vijgencompote 

Cheese selection from Ed Boele with nut-fig bread and fig compote

€ 38.50 p.p.

DT LaagRes-47
DT LaagRes-9
DT LaagRes-3
DT LaagRes-35