Diner

De Tijd Bar & Grill onderscheidt zich van de andere restaurants op het Plein door zijn unieke Steakhouse concept. Wilt u één van onze heerlijke steaks proeven uit de houtskoolgrill. Reserveer dan om zeker te zijn van een gezellige tafel. Neemt u alvast een kijkje op ons dinerkaart!

VOORGERECHTEN | STARTERS    
     
Breekbrood met aïoli en kruidenboter   €  5.50
Bread with aïoli and herb butter    
     
Burrata (romige mozzarella) met tomaat, basilicum en balsamico    € 12.75 
Burrata (creamy mozzarella) with tomato, basil and balsamico     
Wijnsuggestie: Italië - Bolla - Pinot Grigio Retro     
     
Klassieke steak tartaar (rauw) met een eitje en truffelmayonaise   € 12.50
Classic steak tartar (raw) with egg and truffle mayonnaise     
Wijnsuggestie: Italië - Bolla - Verona Rosso Retro    
     
Carpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitten & pestodressing    € 12.00
Beef carpaccio with Parmesan cheese, pine nuts & pesto dressing    
Wijnsuggestie: Spanje - Don Jacoba - Rioja Ecologico Bio    
     
Geroosterd buikspek met barbequelak   € 11.00
Roasted pork belly with barbecue sauce    
Wijnsuggestie: Frankrijk - Black Reserve - Chardonnay    
     
Gamba Piri Piri (grote garnalen uit de oven in pittige knoflookolie)   € 10.00
Prawns Piri Piri (prepared in the oven with spicy garlic oil)    
Wijnsuggestie: Spanje - Bodegas Naia K-Naija - Verdejo     
     
Gemarineerde zalm met venkelsalade en lemoncurd   € 12.50
Marinated salmon with fennel salad and lemon curd    
Frankrijk - Amadura - Cotes de Provence Rose     
     
Rijk gevulde Bouillabaisse (klassiek mediterrane vissoep)   € 9.00
Bouillabaisse (classic mediterranean fish soup)    
Wijnsuggestie: Frankrijk - Black Reserve - Chardonnay    
     
     
SALADE | SALADS    
     
Ceasar salad (little gem, Parmezaanse kaas, eitje, ansjovisdressing, croutons) Chicken € 13.75
Ceasar salad (little gem, Parmesan cheese, egg, anchovies dressing, croutons) Prawns  € 14.50
Wijnsuggestie: Italië - Bolla - Pinot Grigio Retro    
     
Steak salade met avocado, kidney bonen, tomaat, mais en knoflookbrood   € 17.50
Beef salad with avocado, kidney beans, tomato, corn and garlic bread    
Wijnsuggestie: Frankrijk - Black Reserve - Corbiere    
     
Salade met geitenkaas, spinazie, groene asperges, pijboompitten en balsamico   € 17.50
Salad with goat cheese, spinach, green asparagus, pine nuts and balsmic    
Wijnsuggestie: Zuid Afrika - Niel Joubert - Shiraz    
     
     
HOOFDGERECHTEN | MAIN    
     
VIS | FISH    
     
Sliptong a la meuniere in roomboter gebakken met peterselie    € 18.00
Baby sole, pan fried with butter and parsley    
Wijnsuggestie: Frankrijk - Black Reserve - Chardonnay    
     
Zeebaars (heel) gevuld met knoflook, thijm en citroen   € 22.50
Seabass (whole) filled with garlic, thyme and lemon    
Wijnsuggestie: Spanje - Bodegas Naia K-Naia - Verdejo    
     
Gamba brochette met ui, gele paprika en courgette   € 20.00
Prawn skewer with onion yellow pepper and courgette    
Wijnsuggestie: Frankrijk - Chateau Billot - Sauvignon Blanc    
     
Vangst van de dag (dagprijs)    
Catch of the day     
     
     
KIP | CHICKEN    
     
Kip van het Spit, halve gemarineerde scharrelkip van Tante Door    € 18.00
Roasted chicken, 1/2 marinated chicken from Tante Door    
Wijnsuggestie: Frankrijk - Black Reserve - Chardonnay    
     
Scharrelkip brochette met grove pindasaus, kroepoek en komkommeratjar   € 14.50
Chicken skewer with peanut sauce, prawn crackers and sweet & sour cucumber    
Wijnsuggestie: Frankrijk - Amadura - Cotes du Provence Rose    
     
     
VEGETARISCH | VEGETARIAN    
     
Houtskool geroosterde groenteschotel met portobello, feta en couscous   € 14.50
Charcoal roasted vegetables with portobello mushrooms, feta and cous cous    
Wijnsuggestie: Italië - Bolla - Pinot Grigio Retro    
     
Spinazie-ricotta tortellini, Parmezaanse kaas, rucola, groene asperge en pomodorisaus   € 15.50
Spinach ricotta tortellini, Parmesan cheese, arugula, green asparagus and tomato sauce    
Wijnsuggestie: Italië - Bolla - Verona Rosso Retro    
     
     
VLEES | MEAT    
Lady steak, Black Angus Dry Aged (200 gram)   € 17.50
Wijnsuggestie: Argentinië - Espiritu - Malbec    
     
Gentlemans steak, Black Angus Dry Aged (250 gram)   € 20.00
Wijnsuggestie: Argentinië - Espiritu - Malbec    
     
Entrecote, Black Angus, Sirloin (200 gram)   € 23,50
Wijnsuggestie: Argentinië - Luigi Bosca - Malbec Reserva     
     
Rib Roast (ca 350 gram)   € 22.50
Wijnsuggestie: Italië - Borgogno - Barolo - No Name    
     
Ossenhaas brochette met ui, paprika en kastanjechampignons   € 20.00
Beef fillet skewer with onion, red pepper and mushrooms    
Wijnsuggestie: Frankrijk - Black Reserve - Corbiere    
     
Sweet & Spicy Spare Ribs   € 18.75
Wijnsuggestie: Zuid Afrika - Niel Joubert - Shiraz    
     
Varkenshaas brochette met ui, courgette en paprika   € 15.00
Pork filled skewer with onion, courgette and red pepper    
Wijnsuggestie: Frankrijk - Amadura - Cotes de Provence Rose    
     
     
GRILLPLANK    
Steak, ossenhaasspiesje, spare ribs, chicken wings, buikspek en hamburgertjes p.p € 26.00
Steak, beef fillet skewer, spare ribs, chicken wings, pork belly and burgers va 2 pers.  
Wijnsuggestie: Italië - Borgogno - Barolo - No Name    
     
BURGERS    
     
Classic Burger: Black Angus(200 gr) met cheddar, uienringen, augurk, tomaat & sla    € 14.50 
Classic Burger: beef burger (200 gr) with cheddar, onion rings, pickles, tomato & lettuce     
Wijnsuggestie: Frankrijk - Black Reserve - Corbiere    
     
De Tijd Burger: Black Angus (200 gr) met avocado, jalapeno, tomatensalsa en nacho's    € 15.50 
De Tijd Burger: Black Angus (200 gr) with avocado, jalapeno, tomato salsa & nachos     
Wijnsuggestie: Argentinië - Espiritu - Malbec    
     
BAROLO MENU  p.p. € 65.00
Speciaal voor de meat & wine lovers!    
Een drie gangen menu inclusief een fles "No Name" van het top wijnhuis Borgogno    
Voor    
Steak tartaar, buikspek, prosciuto di Parma & Knoflookbrood    
Steak tartar, pork belly, Prosciuto di Parma & garlic bread    
Hoofd    
Ossenhaas brochette met truffelsaus     
Beef fillet skewer with truffle sauce    
Na    
proeverij van nagerechten     
Tasting of sweets    
     
     
KIDS     
     
Spare ribs   €  9.00
Chicken    €  7.50
Hamburgertje   €  7.50
     
Kids Menu: tomatensoepje, hoofdgerecht naar keus en een bolletje vanille ijs   € 14.50
     
     
SIDE DISHES    
     
Maiskolf met roomboter   € 3.50
Gepofte aardappel met sour cream   € 3.50
Huisgemaakte friet met mayonaise   € 3.50
Groene salade   € 3.50
Seizoensgroenten   € 3.50
     
     
SAUZEN   € 2,50
     
Bearnaise, chimchurri, barbecue-bourbon, groene peper en truffel    
     
     
DESSERTS    
     
Vanille creme brulee met frambozen ijs   €  7.00
Vanilla creme brulee with raspberry ice cream    
     
NY Style cheesecake met citroenijs    €  6.00 
NY Style cheesecake with lemon ice cream     
     
Klassieke dame blanche    €  7.00
Classic dame blanche (vanilla ice cream with chocolate sauce and whipped cream)    
     
Kaasplankje met notenbrood en appelstroop   € 11.50
Cheese platter with nutbread and apple syrup     


 

 

 

 

DT LaagRes-3
DT LaagRes-14
DT LaagRes-9
DT LaagRes-31